Hírek

 

Ma kikerült az oldalra a Debrecen pack. A pack tartalmazza a kiadott és néhány nem kiadott munkámat is. Letölthető a letöltések menüpontban. A pack az alábbi villamosvonalakat tartalmazza:

Hosszú idő után ismét folytattam a pályám építését. A pálya nem sokára meg fog jelenni. Viszont addigis jön egy kis előleg: letölthető a debreceni villamosmegálló tábla objektum. A letöltéseknél az objektum résznél található.

Debrecen pack

2017.12.26

Hamarosan - de lehet, hogy sokárra - kiadásra kerül a Debrecen pack. A packban minden eddigi és plusz pályám is benne lesz, ami eddig kiadásra került.

Mostanában nem voltam aktív a pályaépítésben. Még az 1-es vonal 2. szakasza sem készűlt el, de máris új tervem van. Olyan terv, amely akár évvégéig elkészűlhet. Ez a 2-es villamos.

A jelent meg a 6-os villamos 1.2.2-es verziója, amelyben folytatódik a házak cseréje. A vonalon végig haladva már azt látjuk, hogy a házak sokkal jobban illeszkednek az eredeti kinézethez.

A frissítés következtében a kanyarok már ívesek, valamint néhány objektum cserére került. Az új verzió az 1.2 számot kapta. A pálya a letöltések menüben tölthető le.

© 2017 BVEcucc
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el